eventfinder.dk
Afrikansk Dans
 
Ansigtsbehandling
 
Teambuilding
 
Havkajak
 
Tryllekunstner
 
Bryllupsbil
 
Bryllupsbilleder
 
 
  Vælg by  
  Vælg eventkategori  
Vælg event type
  Eventinfo  
 


VIP-EVENT APS - Sommerfest

Tilbage                     Print     Tip en ven

VIP-Event tilbyder firmaer eksklusive arrangementer i unikke omgivelser i ind & udlandet. VIP-Event arrangerer store & små events på unikke locationer i København. VIP giver firma kunderne uforglemmelige oplevelser.Firma kunder med mange ansatte eller med store kunde grupper, kan således få den helt store oplevelse hos VIP-Event, hvor VIP står for hele arrangementet, fra start til slut.

Central placering
VIP-Events base ligger i centrum af København, i en enestående, historisk vinkælder, beliggende yderst diskret i Nyhavn. Kælderen er indrettet med sand på gulvet, levende lys, vintønder og masser af god vin på hylderne. Kælderens centrale placering gør det nemt at overlappe til andre arrangementer, så som sportsbegivenheder og teater-forestillinger eller fortsætte videre i Nyhavns intense miljø.

Kælderen "Under København" er ikke åben til hverdag

Arrangementer
Kælderen er blevet et inspirerende, oplevelsesrigt mødested for mennesker og firmaer, som sætter pris på og prospekterer helt specielle omgivelser. Kælderens centrale placering gør det nemt at overlappe til andre arrangementer, såsom sports-begivenheder og teaterforestillinger eller fortsætte til videre festivitas i Nyhavns intense miljø.

Vi byder på udsøgte vine samt kulinariske specialiteter, hvor spændende profiler kræser om gæsterne, og hvor musikalske indslag bliver leveret af topnavne. VIP-Event byder på forskellige koncepter alt efter, om der er behov for helstøbte total-arrangementer med mad, vin, underholdning og foredrag eller blot få timers møde/seminar i de helt usædvanlige, inspirerende omgivelser.

Sig venligst at du har fundet eventen via Eventfinder
Adresse: Telefon:
E-mail og Web
VIP-EVENT APS
Landsevej 17
2840 Holte
+45 7021 2500
+45 2032 9010

www.vip-event.dk


Andre aktiviteter fra VIP-EVENT APS

FestlokalerJulefrokostPrivate DiningVinforedrag/smagningFirmafestFestunderholdning
 
Harleykørsel
 
Fadølsanlæg
 
Bowling
 
Kanosejlads
 
Bryllupsflyvning
 
Musikalsk Event