eventfinder.dk
Yoga
 
Glaskunst
 
Gastronomisk Teambuilding
 
Morgenmusik
 
Vandski
 
Actionsti/forhindringsbane
 
 
  Vælg by  
  Vælg eventkategori  
Vælg event type
  Eventinfo  
 


BAMBINO BOOKING - Festunderholdning

Tilbage                     Print     Tip en ven

FESTEN ALLE ALLE HUSKER.

Få latterkrampe til dessert. Strisser åse kommer lige fra værtens hjem, hvor der har været indbrud. Også stiller hun gerne op for den stripper, der har fået ondt i maven. Komisk, ikke - vulgært stripshow.

Er du træt af kedelige sange, så lad Rytme Dorthe kigge forbi. Få et mavedanser-show, så komisk og lattervækkende som du aldrig har set det før, med festens hovedperson som midtpunkt.

Få ondt i maven af grin. Tupperware Randi er en kristen folkeskolelærer, der tager ud for at demonstrere tupperware. Det er ikke kedeligt, men forrygende morsomt, når Randi giver en " Tubberware-demonstration " uden tupperware, men med mange andre sjove plastikting, som hun ved en fejl har fået med sig fra en swingerklup.

Frk. Balle kommer midt under festen og laver sjov servering, samt improvisation ud fra gæsternes egne indfald, og med til tider ret overraskende indslag, som får hele selskabet til at ligge flade af grin og tårende trillende ned af kinderne.

Du kan få uforglemmelig underholdning til enhver festlig lejlighed og andre figurer, end de her nævnte - se mere om BØRNEUNDERHOLDNING & VOKSENUNDERHOLDNING på www.Bambino-Booking.dk.

Sig venligst at du har fundet eventen via Eventfinder
Adresse: Telefon:
E-mail og Web
BAMBINO BOOKING
Øster Hjermvej 3
7560 Hjerm

+45 2692 2842

www.bambino-booking.dk


Andre aktiviteter fra BAMBINO BOOKING

KomikerunderholdningTjenershow/KomiktjenereMobildiskotek
 
Hoppeborg
 
Bowling
 
Glaskunst
 
Festlokaler
 
Golf