Vi byder på en ny menu hver dag, hvorfra I selv kan sammensætte efter ønske.
Vi kommer gerne med forslag til festmenu og festbuffet.
Et selskabsmenu kan bestå af:
Forslagene består af en 7 retters menu, sammensat af Anne Bille-Brahe og vor køkkenchef Kim Gubi Lundvaldt. De er naturligvis velkommen til at ønske ændringer i retterne og sammensætte Deres egen menu, ligesom vi også gerne er behjælpelige med specielle ønsker, diætmad samt vegetarretter.
Da Steensgaards køkken er sæsonbetonet, afhænger retterne af vejrets luner.
Tænker man på foråret tit asparges, spæd spinat, fynske fjordrejer og rabarber som kommer først i ens tanker, og vi har tilladt at tænke videre og tilbyde dem råvarene fra lokale producenter.
- Så hvis vejrguderne er med os vil vi meget gerne gøre brug af disse herlige råvarer og vil derfor tilbyde dem som et alternativ i en eller flere af retterne.
Sig venligst at du har fundet eventen via Eventfinder |