eventfinder.dk
Musikalsk Event
 
Perlefremstilling
 
Segway
 
Afrikansk Dans
 
Yoga
 
Veteranbilkørsel
 
 
  Vælg by  
  Vælg eventkategori  
Vælg event type
  Eventinfo  
 


Texas Ranch - Wild Wild Vest Shooting

Tilbage                     Print     Tip en ven

Flere forskellige typer af arrangementer er kommet til siden begyndelsen. Skulle man have lyst til at bruge en weekend som Cowboy, eller skal der laves teambuilding i virksomheden er der også mulighed for det. Vi holder selvfølgelig også Sommerfest og julefrokost, hvor der virkelig bliver lagt op til Wild West Fest.

Igennem de mange år har over 100.000 glade cowboys, cowgirls, indianere, squaws og andet godtfolk lagt diligence-turen forbi Texas Ranch og parkeret hesten udenfor Saloonen. Og i 2001 måtte Texas Ranch flytte til større omgivelser. En stor Wild West Saloon og kan nu tage imod optil 750 gæster på én gang. Dermed er der givet garanti for en uforglemmelig oplevelse ud over det sædvanlige med stemningen helt i top i det Wilde Westen.

Seneste tiltag på Texas Ranch er en Wild West Sommerpark. De voksne har kunnet lege cowboys i mange år, men tiden var inde til at sætte fokus på de små cowboys & cowgirls. Det er trods alt derfra vi alle har lært at lege. Og ”cowboy´derer” er noget vi jo alle har leget som små.

Sig venligst at du har fundet eventen via Eventfinder
Adresse: Telefon:
E-mail og Web
Texas Ranch
Kirkeskovvej 30
4672 Klippinge
+45 4640 3732

www.texasranch.dk


Andre aktiviteter fra Texas Ranch

Team BuildingAnsigtsbehandling
 
Musikvideo
 
Actionsti/forhindringsbane
 
Gummibådssejlads (RIB)
 
Bryllupsbilleder
 
Festlokaler